Testlabor

SpeedFitness

A speedfitness egy elektromos izomstimulációt alkalmazó edzésmódszer. Rehabilitációs célokra a módszert már régóta használják. A gyógyászatban a páciens passzív módon mozgatja az izmait. Ezzel ellentétben a speedfitness ugyanezt a technológiát felhasználva aktív módon egyszerre edzi a test izmainak 90%-át. A szívizomra nem hat.

A Speedfitness különleges, mivel:

· minden eddigi stimulációnál mélyebben hatol az izmokba,

· olyan – eredő és tapadó – izmokat is képes megmozgatni, amelyek a hagyományos edzésmódszerekkel nehezen vagy egyáltalán nem stimulálhatók

· egységnyi idő alatt lényegesen több izom összehúzódásra késztet, és nagyobb izommunkát végeztet,

· elektromos impulzusai egyenletesen oszlanak el a nagyméretű elektródák felületén, így nincsenek erős rázást okozó, csípős pontok,

· elkerülhetjük az ízületek és inak sérülését a hagyományos edzésre fordított idő töredéke alatt

Testlabor

Take ten

A készüléket 2001 óta gyártják Finnországban.

A kezelési módszert hosszas orvosi tanulmányokat követően fejlesztették ki.  A módszer biztonságos és fájdalommentes, és alapja a természetes arcizom-stimuláció. A Take Ten működése az egyedülálló, szabadalmaztatott Baxendale Wave elektromos hullám-technológián alapul. A módszert kifejezetten az arcizmok állapotának, működésének, keringésének és anyagcseréjének javítására fejlesztették ki. Az arc izomtömege nő, így a petyhüdt bőr visszanyeri a korábbi feszességét. Az arc izmai megerősödnek, így a ráncok kisimulnak, ideális esetben el is tűnnek. A tűszúrás nélküli facelifting hatás gyors és jelentős. Az anyagcsere az izmok javuló anyagcseréjének köszönhetően az arc visszanyeri fiatalos feszességét és élénk színét.

A Take Ten-módszer az arcbénulásban szenvedő betegek rehabilitációjára is alkalmas.

 

Testlabor

INFRA SHAPE & ROLL

Az InfraShape Horizontal stílusos és modern kialakítása ötvözi a kardioedzést az innovatív technikai jellemzőkkel, mint például az érintőképernyős kijelző, luxus bőr borítás, vákuum masszázs, anti-gravitációs gyakorlatok, infravörös melegítés, kollagén lámpa, szín- és aromaterápia. Az InfraShape Horizontal iPhone és Android kompatibilis, így kedvenc zenéink is lejátszhatók edzés közben.

Ez az innovatív berendezés ideális kiegészítője minden fogyást elősegítő, vagy épp rehabilitációs központnak, edzőteremnek, gyógyfürdőnek és szépségszalonnak.

Főként az infravörös mély melegítésnek köszönhetően serkenti a nyirokkeringés működését, így méregtelenítő hatása jóval jelentősebb, mint versenytársaié. Emellett – ami talán az egyik legvonzóbb hatása – kiváló eszkösz a narancsbőr elleni küzdelemben. Ehhez nyújt hathatós segítséget a gép kiegészítője, a Roll, amely a zsírszövetek fellazításával és a nyirokkeringésbe juttatásával, valamint a bőr keringésének fokozásával fejti ki jótékony hatását.

Testlabor

solar cabin

Az iTan a folyamatos fejlesztés eredményeként megszületett egyedülálló solar cabin. Mivel a szoláriumcsövek nem hagyományosan körben, hanem ellipszis alapban helyezkednek el, így 58 cső garantálja a ragyogó barna bőrszínt. Színes LED háttérvilágítás, szabályozható erősségű ventillátor teszi még komfortosabbá a bőr számára kíméletes, a legmagasabb egészségügyi elvárásoknak és előírásoknak megfelelő technológiát.   

Bejelentkezés

    Adatvédelmi szabályzat